Holistisk Yoga

 

HOLIYOGA HY (fd Holistisk Yoga enl Ulrica Gulz) 

 

Riktar sig till alla men även dig med olika former av smärta ex. ryggproblem, fibromyalgi, whiplash, migrän etc. Men har lika stort fokus på den emotionella smärtan såsom ångest,depression, stress mm.

 

Övningarna är enkla och har de ramar som krävs för att de med rörelseinskränkning och smärta skall kunna utöva dessa och samtidigt få hjälp av dem.

 

Det som skiljer HoliYoga från annan yoga är att det terapeutiska processen är djupgående och får ta stor plats och utrymme. Det psykologiska perspektivet utifrån yogan är oerhört viktigt.

 

HoliYoga inrymmer alla delar av den mänskliga processen och hjälper oss att se helheten i oss själva. Holistisk Yoga medvetandegör på många sätt, inte bara med intellektet, utan även med kropp, rörelser, bild, symboler, ljud, andning mm.

 

Man behöver inte vara sjuk för att träna HoliYogaALLA – från dig med smärta och funktions-nedsättningar till atleter har sin plats här! För dig som vill utvecklas och lära mer om yoga bortom yogapositionerna har glädje av denna lugna läkande yogaform som främst handlar om personlig utveckling på alla plan.

 

Länk om Holistisk yoga med min lärare Ulrika!

http://www.expressen.se/halsa/1.2217582/yogan-hjalpte-ulrica-att-bli-av-med-smarta-och-stelhet  

 

Mer info om HoliYoga på Ulrica Gulz hemsida. www.shantiyoga.se/